Coders Refuge Forums: (IM) Tutorials Tracker > Invisionize.eu - IP.Board (IPB) News
Kanał Rss Kanał Rss
Kanał Atom Kanał Atom

url bug

for some reason, somethings caused the url's to revert from the search engine friendly urls into the old default way which is: http://www.prowebfor... ...

śro, 28 kwiecień 2010

Tags don't preserve line breaks

One of my members has reported this issue, he said: 'Yeah, anytime you include page breaks in a tutorial (to split it over multiple pages), the code tags don't preserve line breaks (so all the code inside the tag appears to be on one line whe ...

czw, 15 kwiecień 2010

'Could not locate' error

After a test upgrade, all tutorials that have a attachments are no longer viewable. tutorials without attachments are fine. I have a blank white page with 'Could no ...

pon, 12 kwiecień 2010

Convert bug

I've tried to convert old comments to the support thread replies, I've checked all the permissions and everything is set up to how it should be but I keep getting this error: Top ...

czw, 25 marzec 2010

A couple missing CSS classes

On the advanced stats page, I put some CSS classes for the various columns in an effort to define their width, but those classes seemed to not make it into the CSS file for the app. ...

pon, 15 marzec 2010

HTML shows in View New Content

I created a tutorial in HTML so I could use tables and the tutorial looks great but the View New Content screen shows HTML tags in the short preview line. [attachment=706:html_showing.png] ...

pon, 01 marzec 2010

A couple of upgrade issues from the 2.3 version

I made a test upgrade from 2.2 to 3.0.5 and then installed the tutorials mod, however, after the installation process I have those missing columns in the database checker: ALTER TABLE i ...

sob, 27 luty 2010

missing columns after an upgrade

I made a test upgrade from 2.2 to 3.0.5 and then installed the tutorials mod, however, after the installation process I have those missing columns in the database checker: ALTER TABLE i ...

sob, 27 luty 2010

Security Issue

For some unknown reason, the HTML is showing in post as standard, like this tutorial for example: http://www.prowebfor... ...

pią, 26 luty 2010

convert a topic for tutorial

My friend bought the (IM) tutorials 1.0.1 and came here for support to it. For am I doing maintenance on his forum. Good, When I try to conv ...

sob, 20 luty 2010

Code identing not workin on RTE

Michael, tried to post BBCode CODE using RTE and the identing is not working. Only works on STD Editor. Tks. ...

czw, 04 luty 2010

Error on tutorial view

It's showing on tutorial page top: QuoteWarning: Missing argument 6 for skin_tutorials_display_10::viewArticle(), called in /home/sosinvis/public_html/forum/admin/applications ...

czw, 04 luty 2010

Un-Approve / Approve

If you un-approve then re-approve the same tutorial, it creates another support topic. Back from October ...

śro, 03 luty 2010

Permissions

When I view any of the tutorials, I see the options to Un-Approve, Delete, and Edit. I can understand edit for viewing a self submitted tutorial. But These are all viewable on no matter who submitted. ...

śro, 03 luty 2010

Topic could not be edited...

QuoteTopic could not be editedThe following error was returned by classPost.php: NO_SUCH_TOPIC This is the weird error I get when editing 3 tuts I created to ...

nie, 24 styczeń 2010

Support Topic Template - Re-Editing

Re-editing this template and clicking save will cause it to default back to normal. for example you edit it and then click save then you goto any setting and click save and it will save what it was reverted back to on the first save. Confusing I know. But ...

wto, 12 styczeń 2010

Support Topic Template - Line Breaks

Line breaks in this setting are not being outputted in the topic created. In the acp when viewing the source you can view the line breaks. However the topic creation does not reflect the line breaks. This is the ...

wto, 12 styczeń 2010

Support Topic Template

When updating the support topic template in the acp settings... The changes are not viewable in the editor after clicking update. For example by default it displays: ...

wto, 12 styczeń 2010

pagebreak and attachments.

Upload 2 images to a new tutorial, and put them inline on the first page. Put a page break and then those attachments are forced into page 2, even though they've already been displayed on page 1. ...

pon, 04 styczeń 2010

Error when editing other's tutorial

I am admin and moderator of Tutorial and when I try to edit someone else's tutorial, sometimes show this error: QuoteNO_EDIT_PERMS ...

czw, 31 grudzień 2009
<<  1 2 3 4 5 6 7 >>